duminică, 27 noiembrie 2011

Blog Power - Prieten adevărat



Am avut o mare bucurie în seara aceasta şi vreau să mulţumesc celor care au concurat alături de mine şi au ţinut ştacheta ridicată cu talentul şi dăruirea lor, celor care au avut curiozitatea să citească articolul înscris de mine în concurs, celor care l-au apreciat mai mult decât mă aşteptam şi, nu în ultimul rând, iniţiatorului acestui concurs care susţine blogging-ul cu pasiune si perseverenţă.

Blog Power a depăşit momentul primelor încercări şi continuă, sper eu, cât mai mult timp şi cu din ce în ce mai mulţi participanţi. Iar mie îmi revine sarcina deloc uşoară, dar plăcută de a propune tema pentru săptămâna următoare. M-am gândit să ţin seama de sugestia exprimată în comentarii şi să propun un subiect mai larg care să poată fi abordat din perspective variate.

Dragostea e ca o floare. Lăsată în paragină se ofileşte. Prietenia, prietenia adevărată, seamănă cu un copac. Dacă îl cauţi, îl găseşti în acelaşi loc după ani şi ani. Pornind de la acest gând aş fi încântată să continuăm discuţia despre prietenie, trecând din lumea virtuală în cea reală şi să încercăm să descoperim ce înseamnă adevărata prietenie.

Înscrierea articolelor pentru concurs se face printr-un comentariu pe Most Wanted Blog

3 comentarii:

  1. Felicitări, Carmen! Ai scris un articol deosebit, care merită cu prisosință victoria! :)

    Frumoasă temă ai ales pentru următoarea săptămână și pentru că „o ceașcă de cafea împărțită cu un prieten este fericire gustată și timp bine petrecut” am să te urmez în căutarea prieteniei adevărate! :)

    RăspundețiȘtergere