marți, 3 aprilie 2012

Întâlnire

Dana a ajuns la Iaşi, într-un turneu prin ţară prin locurile din care MWB şi-a adunat autorii. Aşa le-am cunoscut pe Livia şi pe Su, într-o seară de duminică, la o cafea vorbită cu zâmbetul pe buze. 



Am însemnat un tricou cu dovezi ale întâlnirilor noastre, un tricou despre care am aflat că va fi pus în ramă şi sper că va fi păstrat ca primă piesă în ceea ce va deveni cândva muzeul MWB.


Vă amintiţi de surpriza pe care am avut-o nu demult? Dana s-a ocupat de redactarea şi de expediţia celui mai frumos şi drag cadou pe care l-am primit vreodată:


Iată cum arată acum prima pagină a cărţii:


Îmi doresc să se înmulţească urmele de peniţă sau, poate, de suflet, să trecem şi pe paginile următoare, îmi doresc să mă întâlnesc cu cât mai mulţi din cei care semnează sub sigla MWB.

Dana a povestit despre turneul ei şi a publicat fotografii cu cei pe care i-a vizitat în Plimbarea MWB. Îi mulţumesc pentru momentele frumoase pe care le-am trăit în seara de sfărşit de martie, pentru că ne-a prilejuit întâlnirea şi pentru căldura şi pasiunea pe care le pune în sprijinul acestui grup de oameni buni, talentaţi şi frumoşi numit Most Wanted Blog.

8 comentarii:

  1. în ziua când ştiam că vă veţi întâlni, cu greu m-am abţinut să nu o sun pe dana ca să vă transmit gândul meu bun.dar ştiu că ea v-a transmis mesajul meu. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-ar fi făcut plăcere dacă nu te-ai fi abţinut, Dana a povestit atât de frumos despre întâlnirea voastră de la Braşov:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mă bucur că ne-am putut întâlni, că am cunoscut oameni minunați! Mulțumesc frumos pentru tot, Carmen! :) M-ai emoționat cu articolul tău! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Sper sa ne revedem cat de curand :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Şi eu mă bucur că ne-am cunoscut faţă în faţă şi sper să ne revedem!

    Su, zilele trecute mergeam pe stradă şi mă gândeam că aş putea să dau peste tine sau peste Livia oricând.

    RăspundețiȘtergere
  6. Abia astept sa va cunosc si eu personal :)

    RăspundețiȘtergere
  7. In cazul in care dai peste noi sa nu ne accidentezi :P

    RăspundețiȘtergere
  8. Şi eu, Simona:D
    Su, de obicei eu sunt cea care se accidentează:))

    RăspundețiȘtergere